Pridruži se i ti

 

Volontiranje

Naša organizacija sprovodi često aktivne performanse i ulične akcije, kao i peticije, snimanje video materijala, sadnju drveća. Mnogobrojni volonteri učestvovali su u različitim akcijama. Kako je rad s mladima okosnica našeg rada, to su pretežno bili srednjoškolci i studenti, ali za dobru volju i ulaganje vremena u svoj grad – ne postoji starosna granica.  Svi su dobrodošli da doniraju svoje vreme, kako bismo zajedno pretvarali svoje okruženje u sve bolje mesto za život. Prijava je otvorena tokom cele godine putem našeg sajta, a akcije se sprovode sporadično, shodno potrebama i zajedničkim idejama.

Praksa

Ukoliko je neko od mladih i motivisanih ljudi spreman da upozna rad u jednoj organizaciji kao što je  naša, i da kroz taj rad stekne nove veštine iz različitih oblasti, mi rado delimo svoja znanja i iskustvo sa probranim praktikantima i potencijalnim budućim kolegama. Prijave su otvorene tokom cele godine putem našeg sajta, a sprovođenje prakse zavisi od trenutnih aktivnosti organizacije, potreba i mogućnosti.

Aktivno učešće

Naša organizacija teži da pronađe što veći broj aktivnih pojedinaca čije se vrednosti i težnje podudaraju sa našima i koji su spremni da zajedno sa nama menjaju svoje okruženje na bolje. Svaka ideja ili inicijativa su dobrodošle, a naročito jasno definisan plan i želja da se neka ideja realizuje zajendo sa nama. Vrata su otovorena tokom cele godine, putem naših kontakata i bilo kog kanala komunikacije naše organizacije. Radujemo se upoznavanju i razmeni ideja, i verujemo da nas ima dosta. 

Informisanje i podrška

Sve naše aktivnosti sprovode se javno, i sa težnjom da svako proceni svoje želje i mogućnosti I proceni stepen svoje uključenosti u društveni aktivizam naše organizacije. Podrške mogu biti raznolike, od jednostavnog deljenja naših sadržaja na društvenim mrežama, kako bi se postigla veća vidljivost, do doniranja za različite akcije I kampanje zajendičnog finansiranja.

 

Message sent.