A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: fopen(/var/cpanel/php/sessions/ea-php72/ci_session82ecc69f9b4b33d1423970156b35aeb80e0b78d8): failed to open stream: No space left on device

Filename: drivers/Session_files_driver.php

Line Number: 174

Backtrace:

File: /home/protok21org/public_html/app/controllers/Content.php
Line: 7
Function: __construct

File: /home/protok21org/public_html/index.php
Line: 338
Function: require_once

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: session_start(): Failed to read session data: user (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php72)

Filename: Session/Session.php

Line Number: 143

Backtrace:

File: /home/protok21org/public_html/app/controllers/Content.php
Line: 7
Function: __construct

File: /home/protok21org/public_html/index.php
Line: 338
Function: require_once

Pro.Tok21 | Pro.Tok21

Pro.Tok21

Ko smo mi

Pro.Tok21 je udruženje građana, dobrovoljna, nestranačka i neprofitna asocijacija fizičkih i pravnih lica, osnovana na neodređeno vreme, radi ostvarivanja ciljeva u oblasti održivog razvoja kao spoja – ekologije, društvenih faktora, i ekonomskih faktora. Sedište organizacije je u Smederevu.
Pro.Tok21 okuplja entuzijaste različitih profila, koji imaju odlučnosti da lokalnoj zajednici ponude nove koncepte funkcionisanja našeg društva. Svoja znanja i veštine usmeravaju prvenstveno ka podizanju svesti građana o potrebi stvaranja novih modela u sredini u kojoj živimo.

Svoje delovanje sprovodimo kroz mnoge pojedinačne i grupne akcije kojima ostvarujemo ciljeve definisane u Statutu. Rad sa mladim ljudima predstavlja okosnicu naših poduhvata. Aktivan rad sa našom lokalnom zajednicom, u fizičkom i onlajn prostoru, predstavlja suštinu promene kojoj težimo. Takođe, mi aktivno institucionalno delujemo koristeći mnoge građanske mehanizme, dajući predloge, primedbe, sugestije za unapređenje različitih javnih politika.

about image protok

Misija

Vreme u kome živimo vapi za poduhvatima bolje organizacije i bolje iskorišćenosti resursa koje imamo. Ti resursi nisu samo prirodni, već i društveni, i ekonomski.

Verujemo da postoje hiljade koraka koje možemo preduzeti sada i ovde, ako samo želimo da svet u kome živimo podesimo više prema merilima prirode i dostojanstva čoveka.

Želimo samoodrživo društvo. Naša vizija je zajednica gde nema ni viška, ni manjka. Gde je potencijal u svemu i svakome – iskorišćen.

Težimo razvoju održivog sistema prirode, kroz reciklažu i obnovljive izvore energije. Vidimo društvo kao živo i pulsirajuće biće svih društvenih grupacija, bez obzira na strosnu, etničku ili bilo koju drugu osobinu. Stremimo boljoj finansijskoj organizaciji i preraspodeli viška sredstava na mesta gde su ona najpotrebnija. Mi smo organizacija za podršku održivom razvoju kao spoju ekoloških, društvenih i ekonomskih faktora.

Svoje delovanje sprovodimo kroz raznolike pojedinačne i grupne akcije kojima ostvarujemo ciljeve definisane u statutu. Rad sa mladim ljudima predstavlja okosnicu naših poduhvata.

Verujemo da živimo u vremenu koje nudi nebrojene mogućnosti. Izazovi današnjeg vremena mogu izvući najbolje iz svih nas, ako se usredsredimo na – rešenje

Message sent.