Vesti
Nastavljamo da podržavamo aktivizam!
May 01, 2024

Nastavljamo da podržavamo aktivizam!

Da li imate ideju kako da unapredite vaše okruženje, ali ne znate odakle da počnete? Ne brinite, mi smo tu da vam pomognemo! Ukoliko želite da unapredite svoje okruženje, bez obzira na vaše dosadašnje iskustvo, pridružite nam se na online obukama!

Uskoro će biti otvoren poziv za prijave, ali želimo da vam već sada damo do znanja šta vas očekuje. Naučićemo vas kako da se izborite za svoja prava i utičete na pozitivne promene u vašoj zajednici, bez obzira na to koliko iskustva imate. Zajedno ćemo istražiti kako da se izborimo za ono u šta verujemo i kako da inspirišemo druge da nam se pridruže.

Ako ste spremni da svoje ideje podelite sa svetom, ovo je prava prilika za vas! Nakon obuka, imaćete mogućnost da konkurišete sa svojim mini projektima i osvojite finansijsku i mentorsku podršku koja će vam pomoći da ih ostvarite. Ukupno 6 ovakvih ideja biće podržano!

Nemojte zaboraviti da prosledite ovaj poziv svim ljudima iz vašeg okruženja koji bi bili zainteresovani za ovo. Vaša podrška je ključna za širenje pozitivnih promena.

Pridružite nam se da zajedno gradimo bolje sutra!

Message sent.