Vesti
Pro.Tok21 proširuje svoj radni tim i otvara poziv za zapošljavanje
January 23, 2023

Pro.Tok21 proširuje svoj radni tim i otvara poziv za zapošljavanje

Organizacija Pro.Tok21 u poslednje tri godine uspešno je zagovarala unapređenje javnih politika na lokalu, radila sa građanima i podigla nivo građanskog uključivanja u društveno-politički život grada. Iako članstvo organizacije čine ljudi različitih profila, organizaciono poslovanje se oslanja na stalno zaposlene i angažovane saradnike. Ovaj tim proširuje se uskoro. Otvoren je poziv za prijavu zainteresovanih.

Organizaciji Pro.Tok21 potrebno je stalno angažovano lice za poslove programskog koordinatora. Ovo udruženje realizuje svoj program u nekoliko pravaca, kroz rad njihovih inicijativa Crveni bedževi, Tačka, kao i kroz rad društveno-aktivističkog centra GRAD. 

Traži se dinamična, predana i prodorna osoba, koja deli vrednosti organizacije i usklađena je sa vizijom ovog udruženja da inspiriše i stvara slobodno, stvaralačko i održivo društvo, povezujući ljude aktivizmom, delovanjem i boljom komunikacijom. 

Kvalifikacije kroz formalno obrazovanje nisu presudne, mada jesu poželjne, ali veštine rada u timu, interakcije i empatije sa ljudima na terenu, dobra komunikacija, vešta reč ili pero – jesu osobine koje će preporučiti dobre kandidate i kandidatkinje. Analiza javnih politika, njihovo unapređenje, dijalog sa donosiocima odluka, ali i stalno obraćanje građanima i rad sa njima okosnica su rada u timu. Vozačka dozvola B kategorije poželjna je, a makar srednji nivo poznavanja engleskog je obavezan. 

Rad u ambijentu koji je otvoren i fleksibilan, sa dosta razmene i mogućnosti da se stiču nova znanja, omogućava i potencijalani razvoj karijere i napredovanje u poslu. Ozbiljna namera menadžmenta organizacije je da svom timu pridruži osobu koja će ojačati njihov tim i doprineti društveno-političkim promenama u Smederevu i okrugu u godinama koje su pred nama. 

Poziv je otvoren do 30. janura 2023. godine, a svi zainteresovani mogu se prijaviti slanjem radne biografije na adresu [email protected]
 

Message sent.