Vesti
REP VEČE U KLUBU ETNO
May 14, 2021

REP VEČE U KLUBU ETNO

U petak, od 18 časova, u klubu Etno u Smederevu održaće se Rep veče. Projekcija filma, muzika i najava početka besplatne škole repa za tinejdžere Smedereva otvorena je za sve posetioce.

U sklopu projekta RIMOTVORCI, tokom naredna dva meseca održavaće se besplatne radionice repa i hip-hopa za smederevske tinejdžere. Oni još uvek imaju prilike da se prijave putem društvenih mreža na profilu Rimotvorci.

Rep veče, koje se održava 14. maja u Etno klubu u Smederevu, namenjeno je promociji rep kulture. Tako će svi posetioci moći da pogledaju besplatnu projekciju filma o nastanku ove vrste muzike. Ovim uvodom, Smederevci će dati podršku mladim prijavljenim reperima i reperkama, koji otpočinju praktični stvaralački rad u narednim nedeljama. Naime, poznati smederevski rep stvaralac, Miloš Stefanović Sinovatz, biće predavač i mentor mladim reperskim snagama. Na kraju projekta, polaznici će snimiti pesmu i spot, čime Smederevo dobija šansu za obnovu ove važne i originalne potkulture. 

Rep veče početak je angažovanja mladih u novim, a starim urbanim potkulturama. Svi su pozvani da podrže mlade stvaraoce i saznaju više, ili se podsete o važnosti rep i hop-hop stvaralaštva.

Message sent.